VOORBEELDEN VAN ACTIES EN DONATIES

U kunt ons ook steunen met speciale acties. Het meest bekende voorbeeld is onze inzamelingsactie bij supermarkten. Vrijwilligers delen bij de ingang van de supermarkt boodschappenlijstjes van de Voedselbank uit en vragen het winkelende publiek aan de hand hiervan extra boodschappen mee te nemen en deze te doneren. Voor deze inzameling hebben met regelmaat vrijwilligers nodig. Denk daarom eens aan een alternatief bedrijfsuitje of aan een andere manier van teambuilding. Andere voorbeelden van acties zijn de Sinterklaasactie en inzamelingen door bijvoorbeeld scholen, buurten en verzorgingstehuizen. 

Voor meer informatie of voor uw steun met een actie kunt u contact opnemen met het algemene telefoonnummer van de Voedselbank Noordwijk: 06-42689081

 

Tank&Schenk actie door Peut Abswoude, Noordwijk

Peut is ontstaan uit de samenwerking van een aantal bevlogen ondernemers met dezelfde idealen en passie, die bovendien ieder voor zich lokaal erg betrokken zijn. Een groep ondernemers die elkaar ook nog eens aanvullen en versterken. Tank&Schenk is een spaarprogramma wat hieruit is ontstaan en mooi aansluit bij de kernwaarden van Peut en van de familie Van Abswoude. Bevlogenheid, passie, idealen en samenwerking zorgen er voor dat verenigingen, clubs en goede doelen kunnen blijven bestaan en een belangrijke bijdrage aan de (lokale) samenleving leveren.

Deze aktie heeft voor de Voedselbank Noordwijk tot nu toe een bedrag van EUR 777 opgeleverd :)